Το "πάλεψε", αλλά δεν τον κράτησε η ΑΕΚ!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπάθησε προ ημερών να πείσει την πλευρά Γιόχανσον να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να επανεξετάσουν τα δεδομένα της συνεργασίας τους, ωστόσο ο Σουηδός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η ΑΕΚ μετρά την απώλεια ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που σημάδεψε την πορεία της από τη Β' Εθνική μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστω κι αν εφέτος η ατυχία του χτύπησε την πόρτα μ' έναν "βαρύ" τραυματισμό.

Πρόκειται για τον Γιάκομπ Γιόχανσον...

Ο Σουηδός από καιρό είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δοκιμάσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και μέχρι και την τελευταία στιγμή επιχείρησε το κόλπο γκρόσο της παραμονής του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και τον agent Σελάκοβιτς, αλλά εκείνοι αφού τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον της ομάδας για τον τραυματισμό του, όπως και για τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία, του γνωστοποιήσαν ότι έχουν προτάσεις στα χέρια τους και θα επικεντρωθούν εκεί...

Στη συνέχεια ο Γιόχανσον αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικός επιτελείο, φεύγοντας ως πρωταθλητής από μία αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα πορεία την Ελλάδα.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.