Τον... Όγκι στα ελληνικά τον λένε Βασίλη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει από πρώτο χέρι ότι στόπερ άλλον δεν θα έχει στα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Champions League και γι' αυτό δουλεύει ένα συγκεκριμένο δίδυμο.

Το είδες και 'συ από την ΑΕΚ στο νικηφόρο φιλικό με τη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ έλειπε ο δυναμισμός στην άμυνα. Ιδίως στις στημένες φάσεις, υπήρχε στατικότητα και αργή αντίδραση όταν χρειαζόταν να επέμβει κάποιος.

Αυτό δηλαδή που έδινε μέχρι πέρυσι ο Όγκνιεν Βράνιες πηγαίνοντας, χωρίς φόβο, σ' όλες τις μονομαχίες και αποκρούοντας την απειλή. Την ώρα που ο Βόσνιος έβλεπε το ματς από την τηλεόραση, η Ένωση τον είχε ανάγκη στο χορτάρι...

Ο Οικονόμου, που ήρθε, είναι άλλου στιλ στόπερ, διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξ ανάγκης τη δουλειά αυτή οφείλει να την κάνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Απ' αυτόν περιμένει ο Ουζουνίδης να δώσει όσα έδινε ο έμπειρος "Όγκι", δίπλα στον... Ιταλό που θα παίξει όπως και να 'χει ελλείψει Τσιγκρίνσκι.

Τουλάχιστον στα πρώτα δύο ευρω-ματς της Ένωσης στον γ' προκριματικό του Champions League, πιθανότατα με τη Σέλτικ, εξουδετερώνοντας τον επικίνδυνο Εντουάρ. Ούτως ή άλλως από την ΑΕΚ διαψεύδεται οποιοδήποτε όνομα κεντρικού αμυντικού κυκλοφορεί στην πιάτσα, αν και πολλά έχουν προταθεί χωρίς προς το παρόν να εξετάζονται.