Χριστοδουλόπουλος: "Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που χειροκροτήθηκε την ώρα της αλλαγής του από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ανταποδίδοντας, δήλωσε πως τέτοιες στιγμές σπάνια συμβαίνουν στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τους φίλους του "τριφυλλιού".

Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στον Παναθηναϊκό με καλές και κακές στιγμές, Ο 30άχρονος επιθετικός επέστρεψε ως αντίπαλος στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο 69ο λεπτό πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρο για να μπει ο Βάργκας και προς... έκπληξη όλων χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους των πράσινων! Αμέσως ανταπέδωσε το χειροκρότημα σε μία όμορφη στιγμή.

Μετά το παιχνίδι, ο Λάζαρος δήλωσε για το γεγονός: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μού έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και είναι μία στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου. Δεν υπάρχει καμία λέξη να πω, μόνο ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Μου έχει τύχει άλλη μία φορά στην Μπολόνια και τέτοιες στιγμές είναι από τις κορυφαίες. Ο κόσμος σε κάνει να ανατριχιάζεις".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".