Το ποσό που έκανε τη διαφορά στη μεταγραφή του Κόβιτς...

Η ΑΕΛ υποτίθεται ότι θα έκανε οικονομική υπέρβαση, όμως ο παίκτης κατέληξε τελικά στον Απόλλωνα Σμύρνης. Υπήρχε ένας απλός και απολύτως συγκεκριμένος λόγος που συνέβη αυτό.

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυριζόταν ότι η ΑΕΛ θα έκανε οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον Ιβάν Τσόβιτς.

Τελικώς από ότι φαίνεται η οικονομική υπέρβαση δεν κατέστη δυνατόν να γίνει...Η, τέλος πάντων, έγινε αλλά δεν...συγκίνησε.

Οι αριθμοί όμως λένε την αλήθεια. Ο Απόλλων για να κάνει τον παίκτη δικό του πρόσφερε απλώς 15.000 ετήσια αποζημίωση παραπάνω στον Κροάτη κίπερ. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες. Και έκανε τον παίκτη δικό του.

Τα υπόλοιπα προφανώς δεν έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία και γίνονται για εσωτερική...θεσσαλική κατανάλωση. Οι Λαρισαίοι πάντως και γνώση έχουν και κρίση...

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!