Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι Προτάσοφ, Ντίκα και Πιλότο

Στην επίσημη ανακοίνωση του Όλεγκ Προτάσοφ, αλλά και των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, Νικολάε Ντίκα και Νούνο Πιλότο, προχώρησε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Όλεγκ Προτάσοφ:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατόπιν και της επίσημης παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας από τον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Ρέμο, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου (18/06), ανακοινώνει - και τυπικά - τη συμφωνία συνεργασίας με τον Ουκρανό Προπονητή, Oleg Protasov (Oleg Valerievich Protasov).

Ο κ. Protasov υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον ΗΡΑΚΛΗ (έως το καλοκαίρι του 2011)".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Νικολάε Ντίκα:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον 29χρονο (09/05/1980), διεθνή, Ρουμάνο επιθετικό μέσο, Nicolae Dica (Nicolae Constantin Dica), ο οποίος αγωνιζόταν στο Campionato (Serie A) και στην ομάδα της Catania.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2010), υπό την μορφή (ετήσιου) δανεισμού από την ομάδα της Catania".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Νούνο Πιλότο:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον 27χρονο (19/03/1982), Πορτογάλο ανασταλτικό μέσο, Nuno Piloto (Nuno Miguel Torres Piloto Albuquerque), ο οποίος αγωνιζόταν στην Academica Coimbra.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2012)".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.