Επαλέ καλεί Ηρακλή

Τι και αν το καλοκαίρι ο Ζοέλ Επαλέ είχε αρνηθεί την πρόταση που του έγινε από τον Ηρακλή, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα, λίγο καιρό μετά ο Καμερουνέζος φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη συγκεκριμένη απόφαση που πήρε, χτυπώντας και πάλι την πόρτα του Γηραιού.
Ο έμπειρος επιθετικός, που το καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, κάθε άλλο παρά ικανοποιήθηκε από τις συνθήκες που βρήκε εκεί και χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τον εκπρόσωπό του να έρθει σε επικοινωνία με τους Κυανόλευκους, προκειμένου να επιστρέψει στη Μίκρα.

Ήδη ο μάνατζερ του Επαλέ είχε μία πρώτη επαφή με τον Γιάννη Τάκη, χωρίς ωστόσο να συζητηθεί το οικονομικό μέρος μίας πιθανής επιστροφής του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν εκ νέου συζήτηση μέσα στις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αν ο Ζοέλ Επαλέ επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή, θα αποτελέσει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του Γηραιού, που σίγουρα θα βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου, τόνισε πως: "Ο Ζοέλ θα παίξει μέχρι το Δεκέμβρη στο Αζερμπαϊτζάν και στην ομάδα του την Μπακού και θα φύγει. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής στην χώρα. Περνάει την ημέρα του μόνο στο ξενοδοχείο και στις προπονήσεις της ομάδας. Μου ζήτησε να μιλήσω με ομάδες στην Ελλάδα και μου είπε πως πρώτα θέλει να μιλήσω με τον Ηρακλή, μια ομάδα που αγάπησε ιδιαίτερα και τον αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή. Θα μιλήσω και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ελλάδος. Μίλησα με τον κύριο Τάκη, έχουμε κάποια διαφορά στο οικονομικό, μου είπε θα δει το ζήτημα γιατί προέχει η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και θα μιλήσουμε ξανά. Ο Ζοέλ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί όχι μόνο να παίξει για 2 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά να προσφέρει σημαντικά σε όποια ομάδα αγωνιστεί".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.