Κονέ εναντίον Λεμονή

Εκταση παίρνει το επεισόδιο ανάμεσα στον Παναγιώτη Κονέ και τον Τάκη Λεμονή στο περιθώριο του ντέρμπι της Κυριακής. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού επιτέθηκε φραστικά στον ποδοσφαιριστή, κάτι που διαψεύδει με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ. Λίγο αργότερα, όμως, ο Παναγιώτης Κονέ πήρε θέση και τόνισε από την πλευρά του ότι ο Λεμονής αναφέρθηκε με προσβλητικά για την καταγωγή του λόγια.

Εκταση παίρνει το επεισόδιο ανάμεσα στον Παναγιώτη Κονέ και τον Τάκη Λεμονή στο περιθώριο του ντέρμπι της Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας και συγκεκριμένα της "Sportday", ο προπονητής του Ολυμπιακού επιτέθηκε φραστικά στον ποδοσφαιριστή, κάτι που διαψεύδει με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ. Λίγο αργότερα, όμως, ο Παναγιώτης Κονέ πήρε θέση και τόνισε από την πλευρά του ότι ο Λεμονής αναφέρθηκε με προσβλητικά για την καταγωγή του λόγια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα το συγκεκριμένο θέμα, αφού θα πάει το θέμα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα ενώ σκέφτεται να προσφύγει ακόμα και στη FIFA.
Αναλυτικά η δήλωση Κονέ:

"Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Τάκη Λεμονή, σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, μολονότι αρχική μου πρόθεση ήταν να μην πάρει έκταση το θέμα, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, σε μια συνομιλία μου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ριβάλντο, εκπρόσωποι της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο, καθώς και ο κ. Λεμονής, χωρίς την παραμικρή από μέρους μου αφορμή, μου επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικές για την καταγωγή μου εκφράσεις.

Οι συγκεκριμένες εκφράσεις με θίγουν πρωτίστως ως άνθρωπο και ακολούθως ως ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας".

* Ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, αναχώρησε την Δευτέρα για την Φινλανδία και ακολούθως για τη Γερμανία όπου το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ είχε κανονίσει να εξεταστεί από γιατρούς εξειδικευμένους στους τραυματισμούς στο συγκεκριμένο σημείο. Μετά από το ταξίδι αυτό και σε συνεννόηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας με τους ιατρούς του εξωτερικού και τον ποδοσφαιριστή, θα καθοριστεί η περαιτέρω θεραπευτική αγωγή.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.