Υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης ο Λισγάρας

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και τυπικά ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος υπέγραψε το 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες, για το οποίο είχε επέλθει συμφωνία από την προηγούμενη εβδομάδα.

"Χαίρομαι που ήρθα στον Αστέρα, σε μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό, τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία", δήλωσε μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας ο 27χρονος Γιαννιώτης αμυντικός.

"Ήθελα πολύ να αγωνιστώ σε μία ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους, είναι πολύ οργανωμένη και βάζει τον πήχη των φιλοδοξιών της κάθε χρόνο και ψηλότερα. Θέλω πάρα πολύ να συνδυαστεί η δική μου παρουσία με μία μεγάλη επιτυχία και γιατί όχι αυτή να μην είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Γνωρίζω πώς υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τους φίλους της ομάδας, μετά την πετυχημένη χρονιά που είχε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, αλλά θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και ακόμα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο", κατέληξε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Λεβαδειακού, της Παναχαϊκής και του Βύζαντα Μεγάρων.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!