Γρηγορίου: "Άδικο το αποτέλεσμα"

Άτυχος στάθηκε ο Ατρόμητος στα Γιάννενα, όπου αν και πάλεψε τελικά έφυγε χωρίς βαθμό, σύμφωνα με τον προπονητή του, Μιχάλη Γρηγορίου.

Γρηγορίου: "Άδικο το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Ήμασταν προετοιμασμένοι απ' όλες τις πλευρές για το παιχνίδι αυτό. Δεχτήκαμε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας, ενώ το φοβόμασταν μην το δεχτούμε στη μετάβαση του ΠΑΣ από άμυνα στην επίθεση, που σ' αυτό το κομμάτι είναι πολύ καλός. Δεν δεχτήκαμε γκολ ούτε από στημένη φάση, αλλά με οργανωμένη την άμυνά μας. Συνετέλεσε σ' αυτό ο Τσάβες που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Δεν θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι, είχαμε 2 δοκάρια, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις απέναντι σε μια ομάδα που κατά κανόνα δέχεται λίγες φάσεις. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε, αλλά όχι να σκοράρουμε.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Με Ξάνθη και ΠΑΣ θα μπορούσαμε να έχουμε από 4-6 βαθμούς, αυτή είναι η αντικειμενική μου άποψη. Δεν υπάρχει χρόνος να στενοχωρηθούμε. Να κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα στην επόμενη αγωνιστική".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK