Κηδεύτηκε ο Γιώργος Χατζής

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρόμητου συμπαραστάθηκε την Τετάρτη στο πένθος της οικογένειας του Γιώργου Χατζή. 

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, το ποδοσφαιρικό τμήμα, στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αντιπροσωπεία των Fentagin αποχαιρέτησαν τον εκλιπόντα και του ευχήθηκαν «καλοτάξιδος».

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος εκφώνησε επικήδειο ο αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Μπαταγάννης που είπε μεταξύ άλλων:« «Σε φωνάζαμε «Στρατηγό» αλλά ήσουν πιστός στρατιώτης του Ατρόμητου. Από τη δεκαετία του '50 πρώτα ως ποδοσφαιριστής κι έπειτα με την ιδιότητα του παράγοντα. Έζησες 60 χρόνια συντροφιά με τον Ατρόμητο μαχόμενος μέχρι το τέλος. Πρεσβεύοντας αξίες και ιδανικά. Μεταδίδοντας τη φλόγα σου, το πάθος σου για την ομάδα μας. Μας αντιμετώπιζες σαν παιδιά σου και εμείς σαν πατέρα μας. Ο πρόεδρος, εγώ, όλοι μας. Ο Ατρόμητος, «Στρατηγέ», σου οφείλει πολλά. Γι' αυτό είμαστε σήμερα εδώ, κοντά σου, να σε αποχαιρετήσουμε. Οι παίκτες της ομάδας μας, οι προπονητές, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, οι συνεργάτες σου. Η οικογένεια του Ατρόμητου είναι περήφανη για εσένα και για όλα όσα της πρόσφερες. Σε αποχαιρετάμε με θλίψη, καλό ταξίδι να έχεις».

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Περιστερίου και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος. Η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.