"Όσο και να μας χτυπούν, είμαστε ατρόμητοι..."

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Σπανού για την παραπομπή του σε δίκη, πήρε θέση για την επίμαχη υπόθεση και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης.

Ο Γιώργος Σπανός ήταν ο πρώτος που αντέδρασε επίσημα από τους 28 που παραπέμφθηκαν σε δίκη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στην ανακοίνωσή του, ωστόσο οι φωνές από πλευράς Ατρομήτου δεν σταμάτησαν στον Νο 1 παράγοντα της ομάδας του Περιστερίου.

Λίγες ώρες μετά υπήρχε τοποθέτηση και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παύλο Κατώνη, ο οποίος με ποστάρισμά του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook στάθηκε στην ποδοσφαιρική υγεία που βγάζει ο Ατρομητος και ξεκαθάρισε πως ουδείς μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση την ηθική του συλλόγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ:

 

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".