Πονοκέφαλος για την ανασταλτική λειτουργία

O Aτρόμητος προβληματίζεται για τη λειτουργία της άμυνάς του και κάνει δεύτερες μεταγραφικές σκέψεις για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο του Ατρομήτου είναι διάχυτος από το απόγευμα της Κυριακής. Οχι τόσο για την ήττα από τον Πανιώνιο αλλά για τον τρόπο που αυτή ήρθε, εντός έδρας μάλιστα.

Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας προκάλεσε...πονοκεφάλους αλλά και δεύτερες μεταγραφικές σκέψεις. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική προπονητική εισήγηση, δεν αποκλείεται, όπως έχουμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ατρόμητος να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι για τα προβλήματα της ανασταλτικής λειτουργίας ευθύνεται μόνο το κέντρο της άμυνας. Με δεδομένο όμως ότι στις θέσεις των στόπερ υπάρχουν οι λιγότερες λύσεις, αν γίνει κίνηση, πιθανότατα θα γίνει εκεί.

Κατά τα άλλα στον Ατρόμητο ρίχνουν το βάρος στην ομαλή ένταξη στο σύνολο του Ντάουντα έτσι ώστε να αρχίσει να βοηθά άμεσα την ομάδα με δημιουργία και γκολ αρχής γενομένης από το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".