Υπογράφει την Τετάρτη ο... ήδη Περιστεριώτης Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος κυκλοφορεί ήδη στα Περιστεριώτικα στέκια, θα υπογράψει πιθανότατα την Τετάρτη το δανεισμό του στον Ατρόμητο και θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.

Την Τετάρτη αναμένεται να τελειώσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η υπόθεση του δανεισμού του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο.

Αμέσως μετά την επιστροφή του Γιάννη Βρέντζου από την Κροατία (για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ριέκα) θα συνταχθούν και θα υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα τα οποία θα επικυρώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Για να επιτευχθεί το ντιλ χρειάστηκε να ρίξουν νερό στο κρασί τους οι εμπλεκόμενοι. Να ανέβει λίγο στα χρήματα ο Ατρόμητος, να καλύψει και ένα μέρος του συμβολαίου του ο Ολυμπιακός.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως έχει αρχίσει ήδη να αισθάνεται Περιστεριώτης. Την Κυριακή εθεάθη σε καφέ του Περιστερίου να τα λέει με τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό Μανώλη Σιώπη.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...