Συνθήματα στους τοίχους της Superleague με υπογραφή "Πάνθηρες"

Συνθήματα γραμμένα με σπρέι στους τοίχους της Superleague είδαν το πρωί της Μ. Πέμπτης οι υπάλληλοι του συνεταιρισμού.

Τα δύο συνθήματα ήταν "το γήπεδο είναι δικό μας" και το "εδώ παίζει μόνο ο Πανιώνιος" και είχαν υπογραφή "Πάνθηρες".

Πρέπει εδώ να θυμίσουμε ότι ο σύνδεσμος φίλων Πανιωνίου εξέδωσε την Μ. Τετάρτη ανακοίνωση με την οποία εναντιωνόταν στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η Superleague απάντησε ως εξής:

Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλά και της  ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας.