Δίνει μάχη με Ισπανούς και Γάλλους για άσο της Σεντ Ετιέν!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να "καίγεται" για την απόκτηση αμυντικού χαφ και να εξετάζει παράλληλα και περιπτώσεις στράικερ, ωστόσο ρίχνει και αλλού τα δίχτυα του. Διαβάστε για τον άσο της Σεντ Ετιέν που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με γαλλικό μέσο και για τον οποίο είναι έτοιμος να δώσει μάχη με Λιλ και Ζιρόνα για να τον αποκτήσει...

Saint-Etiennes Romain Hamouma, right, is tackled by Lazios Lucas Biglia during an Europa League Group C soccer match between Lazio and Saint-Etienne, at Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Saint-Etiennes Romain Hamouma, right, is tackled by Lazios Lucas Biglia during an Europa League Group C soccer match between Lazio and Saint-Etienne, at Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Απέχουμε λίγες ώρες από την έναρξη του Δεκαπενταύγουστου και πέρα από τις θερμοκρασίες που βρίσκονται στα ύψη, πολύ ψηλά είναι και το... μεταγραφικό θερμόμετρο, ειδικά από Πειραιά μεριά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού "τρέχουν" για να κλείσουν τις τρύπες στον άξονα με την απόκτηση ενός ικανού ανασταλτικού μέσου και ταυτόχρονα έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους για περιπτώσεις αξιόπιστων επιθετικών (αν φύγει ο Ανσαριφάρντ...), με τη λογική να λέει πως μέχρι το φινάλε των μεταγραφών θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 2-3 κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Δεν είναι όμως μόνο η κορυφή της επίθεσης και το κέντρο που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό αλλά και οι πτέρυγες, με τους Πειραιώτες να μην έχουν σταματήσει την αναζήτηση παικτών για τα άκρα (εξού και το ενδιαφέρον για τον Τζόελ Κάμπελ), από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν ο Πάρντο.

Αν πιστέψουμε, μάλιστα, το δημοσίευμα της γαλλικής αθλητικής ιστοσελίδας "Ρeuple-vert", ένας από τους παίκτες για τον οποίο έχει ήδη κάνει προσφορά ο Ολυμπιακός (!) είναι ο Ρομέν Χαμουμά, με την ομάδα του, την Σεντ Ετιέν, να έχει στα χέρια της, εκτός από εκείνη της ελληνικής ομάδας, πρόταση τόσο από την Λιλ όσο και από την Ζιρόνα.

Ο Χαμουμά είναι 31 ετών και καλύπτει τη θέση του winger, έπαιξε σε όλο τον αγώνα στην πρεμιέρα των "στεφανουά" στη φετινή Ligue 1 απέναντι στην Γκινγκάμπ, ενώ συνολικά μετράει 174 παιχνίδια και 32 γκολ με την πράσινη φανέλα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την οποία αγωνίζεται από το 2012 (προηγούμενες ομάδες του οι Μπεσανκόν, Λαβάλ και Καέν).

St.-Etienne's Romain Hamouma, right, shoots on goal during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson)
St.-Etienne's Romain Hamouma, right, shoots on goal during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson) AP

Θεωρείται από τους ενδεκαδάτους και πρωτοκλασάτους παίκτες της Σεντ Ετιέν και η ομάδα του δεν έχει διάθεση να τον "σκοτώσει" στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς τον θεωρεί απαραίτητο, με την ιστοσελίδα όμως να τονίζει πως αν έρθει ικανοποιητική πρόταση και βρεθεί διάδοχος, τότε... αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο Ρομέν Χαμουμά είναι αλγερινής καταγωγής, αλλά έχει αρνηθεί να παίξει στην εθνική Αλγερίας, δηλώνοντας περισσότερο Γάλλος παρά Αλγερινός, με το εν λόγω μέσο να τονίζει πως αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες που δείχνουν μεγαλύτερη "επιμονή" να τον κάνουν δικό τους είναι Ολυμπιακός και Λιλ...

Λέτε, οκτώ χρόνια μετά από το deal με τους "στεφανουά" για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, να πιάσει λιμάνι ένας ακόμα Γάλλος άσος μεσοεπιθετικός, προερχόμενος από την Σεντ Ετιέν;

Ο ΡΟΜΕΝ ΧΑΜΟΥΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK