"Σκληρή" η ουσία που βρέθηκε στο θετικό δείγμα της Superleague

Η Superleague και ο ΕΣΚΑΝ αναμένεται να δώσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τις λεπτομέρειες για το θετικό δείγμα που ανιχνεύθηκε προ ημερών.

Mέσα στην επόμενη εβδομάδα θα "τρέξουν" οι εξελίξεις στο θέμα του ντοπαρισμένου ποδοσφαιριστή της Superleague.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το δεύτερο δείγμα του αθλητή είναι θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας εξέλιξη που ήταν σαφώς αναμενόμενη με βάση την εγχώρια αλλά και τη διεθνή εμπειρία.

Ως προς την ουσία, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκληρό στεροειδές το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και άλλες φορές στο παρελθόν και είναι γνωστό στους κύκλους των απαγορευμένων ουσίων και όσων ασχολούνται μ' αυτές.

Οι σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες έχουν καθυστερήσεις είναι η αλήθεια, αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες (από Δευτέρα) όταν και θα δημοσιοποιηθεί και το όνομα του ποδοσφαιριστή, στον οποίο ανήκει το θετικό δείγμα.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.