Χωρίς Λεάλ απέναντι στη Δόξα

Χωρίς τον Λεάλ θα ταξιδέψει ο Εργοτέλης στη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ουρουγουανός, παρά το γεγονός ότι ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο είχε "πέσει" πάνω του τις τελευταίες ημέρες, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Ευαγγέλου, Κασουβάκης, Γιαλούσης, Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Δάρλας και Χαλκιαδάκης (οι δύο τελευταίοι και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα).

Έτσι την αποστολή απαρτίζουν οι Πίρσον, Αθανασίου, Κανδηλάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Μπέτο, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Σασιασβίλι, Χαντί, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ και Ρέντζας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...