ΕΠΙΣΗΜΟ: Κανονικά η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Παρά το πρόβλημα που προέκυψε στο... παρά πέντε με την απόφαση για το μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League και του 2ου στη Football League, το πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία αρχίζει κανονικά.

Αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, τροποποιήσεις, κόντρες, διαφωνίες, δημόσιες αντιπαραθέσεις και... ανακοινώσεις.

Αυτά είχε πάνω-κάτω το μενού την Παρασκευή μέσα σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να τεθεί εν αμφιβόλω, για να έρθει τελικά η... λύτρωση για τους ποδοσφαιρόφιλους, με την ανακοίνωση περί κανονικής έναρξής του αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε το Δ.Σ. της Super League στη σημερινή του συνεδρίαση, με τους εκπροσώπους των 16 ομάδων που συμμετέχουν να κρίνουν πως δεν γίνεται να αναβληθεί η πρεμιέρα και έτσι όλα τα ματς να διεξάγονται κανονικά, αποδεχόμενοι την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για αγώνα μπαράζ (δύο ματς) μεταξύ του 13ου της Super League με τον 2ο της Football League.

Ως προκήρυξη, θα παραμείνει αυτή που έχει ήδη συμφωνηθεί και ορίζει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ενώ από τη Λίγκα τονίζεται ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που πέρασε σήμερα η Ομοσπονδία.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.