Η εφορία βάζει σημαντικά εμπόδια στον Ηρακλή

Άσχημα μαντάτα για την ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς η εφορία Θεσσαλονικής δέσμευσε και τη δεύτερη δόση απ' τα χρήματα της πώλησης του Απόστολου Βέλλιου, με συνέπεια το αγωνιστικό τμήμα να βρίσκεται στον "αέρα".

Τα χρέη αρχίζουν να "πνίγουν" την ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία δείχνει αδύναμη να καλύψει τις οικονομικές εκκρεμότητές της. Ο "Γηραιός" πούλησε το εφετινό καλοκαίρι τον Απόστολο Βέλλιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να κλείσει σημαντικές τρύπες.

Όμως, όπως συνέβη και με την πρώτη δόση της μεταγραφής, ετσι κι η δεύτερη (ύψους 300.000 ευρώ) δεσμεύτηκε απ' την εφορία Θεσσαλονίκης.  Πλέον, το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στα 530.000 ευρώ, με το αγωνιστικό τμήμα να "ασφυκτιά" οικονομικά, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν τα έξοδα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!