Δεν πήγε στη συνεδρίαση της Super League ο Πανόπουλος

Η Skoda Ξάνθη αποφάσισε να μη δώσει το "παρών" δια του ιδιοκτήτη της στη συνεδρίαση της Super League την Τρίτη (8/3). Διαβάστε τον λόγο.

H Ξάνθη δεν θα εκπροσωπείται από τον ιδιοκτήτη της στην προγραμματισμένη συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League. Οι ακρίτες είχαν στείλει επιστολή στη Λίγκα, δεν πήραν όμως ποτέ απάντηση και ως εκ τούτου αποφάσισαν να μην δώσουν το "παρών" στη συνάντηση.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: "Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, στις 04.03.2016 απέστειλε επιστολή στη SUPER LEAGUE την οποία και δημοσιεύουμε. Μέχρι και το λεπτό που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν είχε καμία ενημέρωση και απάντηση.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, δεν θα συμμετάσχει, δια του "ιδιοκτήτη" της, στην άτυπη αυτή συνάντηση των ιδιοκτητών, μη γνωρίζοντας, όπως αυτή έχει ζητήσει, ποιοι εκ των ιδιοκτητών θα παρευρεθούν.

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού κοινοποιούμε: α) την επιστολή προς την Super League και β) το Δελτίο Τύπου της 04.03.2016".

 

LIVE οι εξελίξεις στη συνεδρίαση της Super League

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!