ΠΑΕ Ξάνθη: "Ξέρουμε αυτόν που πέταξε το μπουκάλι. Ο επόμενος στο δικαστήριο"

Έτοιμη να στραφεί κατά των ίδιων των οπαδών της είναι η ΠΑΕ Ξάνθη, καταγγέλλοντας εκείνους που δρουν κατά των συμφερόντων της.

Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη για τη ρίψη ενός μπουκαλιού στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για δράση απέναντι σε όσους προκαλούν προβλήματα.

Όπως ενημέρωσε η ακριτική ΠΑΕ "γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας".