Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου παίκτη της Ξάνθης

Μόλις λίγες ώρες μετά την είσοδο του 2018 στη ζωή μας, η Ξάνθη εγκαινίασε το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση Σέρβου μεσοεπιθετικού που έχει ένα... ιδιαίτερο γνώρισμα.

Με το που άρχισε η νέα χρονιά, η Ξάνθη ανακοίνωσε μεταγραφή.

Κοινό μυστικό ήταν έτσι και αλλιώς η απόκτηση του Πέταρ Ντουρίσκοβιτς από τη σερβική αγορά, ήδη από τις 22 Δεκεμβρίου, ήρθε όμως και η επίσημη ανακοίνωση την Πρωτοχρονιά.

Ηταν, δε, λιτή, όπως τις συνηθίζει η ακριτική ΠΑΕ: "O A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Petar Đuričković".

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του 27χρονου μεσοεπιθετικού; Οτι στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί και στους δύο μεγάλους. Αρχισε από τον Ερυθρό Αστέρα, στη συνέχεια ήρθε και η Παρτίζαν με ενδιάμεσο σταθμό την Ραντνίσκι.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.