Η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση πως θα βγάλει ανακοίνωση

Τρέιλερ συνήθως βλέπουμε στο σινεμά και στο youtube. Η ΑΕΛ είπε να πρωτοτυπήσει την Δευτέρα (5/12), βγάζοντας ανακοίνωση με λίγο... spoiler για την ανακοίνωση που θα βγάλει την Τρίτη κατά του διαιτητή Κομίνη!

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στο "AEL FC ARENA". Οι βυσσινί έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Κομίνη, κυρίως για το πρώτο το γκολ το οποίο στην ΑΕΛ ισχυρίζονται πως ξεκίνησε από χέρι του Τόνσο.

Την Δευτέρα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας πως θα βγάλει... ανακοίνωση την Τρίτη με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Όσο για το νέο αστέρι της εξυγίανσης, κ.Κομίνη, θα ασχοληθούμε από αύριο, αφού πρώτα πληροφορηθούμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ.Μπίκα.

Όπως έχουμε κάνει γνωστό κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΛ, όταν πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών, θα προσφεύγει στο νόμο.

Ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος!

Λεπτομέρειες, όπως προείπαμε, από αύριο..."

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.