Ο ξεχωριστός αποχωρισμός ΑΕΛ-Μαρουκάκη που... άργησε 3 μήνες!

Μια ιδιαίτερη αναφορά είχε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το διαζύγιο με τον Ματθαίο Μαρουκάκη, ο οποίος δεν υπολογιζόταν!

Λύθηκε το Σάββατο το συμβόλαιο του Ματθαίου Μαρουκάκη με την ΑΕΛ, αφού διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο δεν υπήρχε. Ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογιζόταν απ' αρχής της σεζόν, έχοντας παίξει συνολικά 221 λεπτά σε πέντε παιχνίδια.

Μάλιστα από τις αρχές Οκτωβρίου και μετά από μία ανάρτησή του στο facebook είχε τεθεί στο περιθώριο, ανεξάρτητα από το αν επί Τσιώλη έπαιξε σποραδικά σε κάποια ματς. Το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο και η αυλαία έπεσε την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Με την ΑΕΛ ν' ανακοινώνει με αποδέκτη τον ίδιο ποδοσφαιριστή πως "θα τον αισθανόμαστε πάντα ως μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας, καθώς δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ η συνεισφορά του στην επάνοδο της ομάδας στην Super League, την οποία πανηγύρισε ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ της".

Ο Μαρουκάκης, που πέρυσι είχε 12 γκολ στη Football League, δεν ξέρουμε πώς ακριβώς αισθάνεται μετά τους τελευταίους μήνες στους "βυσσινί".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".