Οι... ήρωες των Περιβολίων

Λίγοι και... ηρωικοί φίλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο παγωμένο γήπεδο του Πλατανιά για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, δίνοντας μοναδικό χρώμα στις άδειες εξέδρες των Περιβολίων (φωτογραφίες).

Το παιχνίδι του Πλατανιά με την ΑΕΛ ξεκίνησε κανονικά αν και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και βροχής τις τελευταίες ώρες.

Φυσικά λιγοστός κόσμος βρέθηκε στις ανοικτές εξέδρες στα "Περιβόλια" με τους φίλους της ΑΕΛ, ωστόσο, να κλέβουν την παράσταση.

Οι "βυσσινί" οπαδοί, αν και ελάχιστοι, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν για την ομάδα τους, δίνοντας ένα μοναδικό χρώμα στο κατάλευκο γήπεδο. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς βρέθηκαν πολλές γυναίκες και παιδιά, λόγω της προσφοράς της ΠΑΕ Πλατανιάς.

 
 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...