Χουάντερσον, δεν θα πιάνεις στο στόμα σου τη Λάρισα!

Ο Χουάντερσον δήλωσε πως ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα και θα σωθεί, για να ακολουθήσει ξέσπασμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, που σε ανακοινωσή της υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος τους παρακαλούσε για να τον πάρουν αλλά και οτι "δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί"!

Τι ήθελε ο Χουάντερσον να δώσει συνέντευξη και να... πιάσει στο στόμα του τη Λάρισα. Με την ανακοινωση που έβγαλε εναντίον του η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν τον... ξεπλένει ολόκληρος Πηνειός. Κι αυτό αφού αποκάλυψε πως τον Γενάρη ο Βραζιλιάνος κίπερ τούς παρακαλούσε να τον πάρουν στη Λάρισα, ενώ τον χλεύασε πως... "δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί"!

Ποιο όμως, ήταν το "έγκλημα" που έκανε ο Χουάντερσον; Πως... τόλμησε να δηλώσει "ο Ηρακλής δεν θα υποβιβαστεί. Θα παραμείνουμε στην κατηγορία, δεν είναι η ομάδα μας για αυτή τη βαθμολογική θέση που έχει μέχρι τώρα. Υπάρχουν άλλες ομάδες, όπως ο Λεβαδειακός και η Λάρισα, οι οποίες νομίζω είναι χειρότερες από εμάς και δεν θα αντέξουν την πίεση".

Την εν λόγω τοποθέτηση η ΠΑΕ ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια δεν άφησε να πέσει κάτω και... αναπάντητη. Έσπευσε, λοιπόν, να την... πέσει στον Χουάντερσον μέσω ποσταρίσματος στο facebook, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε δήλωση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ηρακλής, Χουάντερσον, περί του ότι δήθεν η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός έχουν χειρότερες ομάδες από τον Ηρακλή και δεν θα αντέξουν τη πίεση.

Θέλουμε αφενός μεν να τον ρωτήσουμε, γιατί, αφού θεωρεί την ΑΕΛ χειρότερη ομάδα, χτύπησε την πόρτα μας για να μεταγραφεί σε μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου δε, να του δώσουμε μια συμβουλή: αντί να κάνει κριτική στην ομάδα μας, στην οποία παρακαλούσε να μεταγραφεί, και καταλαβαίνουμε την πίκρα του γιατί τον απορρίψαμε για διαφόρους λόγους, καλά θα κάνει, αν θέλει να σωθεί ο Ηρακλής, να βελτιώσει την απόδοση του ως τερματοφύλακας, καθώς έχει δεχθεί μόνο 28 γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (!!!!), γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί».

Όσο για το αν η ομάδα μας αντέχει την πίεση, θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν βεβαίως ο Χουάντερσον με τον μάνατζερ του θα χτυπούν διάφορες πόρτες ομάδων Super League για να εξασφαλίσουν κάποιο συμβόλαιο. Για την ώρα τον συμβουλεύουμε να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, αλλά και να του υπενθυμίσουμε τους 4 βαθμούς που έχουμε διαφορά αυτήν τη στιγμή!".

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.