Ο Λεβαδειακός βρήκε τη δικιά του Καρντάσιαν

Με ονειρεμένες αναλογίες, όμορφο πρόσωπο και βλέμμα που... σκοτώνει, η Carmen Iolanda Fortes Chantre είναι με διαφορά η πιο σέξι wag της Super League και σύζυγος του Τόνι Σίλβα. Το Contra.gr την εντόπισε στο facebook και οι φωτογραφίες της μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα (pics).

Το πλήρες όνομα της είναι Carmen Iolanda Fortes Chantre (στο διαβατήριο τουλάχιστον) της οποίας την ταυτότητα αποκάλυψε την Κυριακή το Contra.gr. Στο facebook, βέβαια, δηλώνει ως Yolanda Silva Baldé και είναι η "καυτή" σύζυγος του Τόνι Σίλβα, που τα έκανε... όλα στη νίκη του Λεβαδειακού με 2-1 επί της Κέρκυρας.

Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες πέσαμε στον λογαριασμό της στο facebook, όπου έχει κάνει και ποστ από την Λιβαδειά, δηλώνοντας περήφανη για τον καλό της!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μιλάμε για την πιο "καυτή" wag της Super league με διαφορά... στήθους (και όχι μόνο).

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!