Τον διεκδίκησαν τρεις, τον "καπάρωσε" ο νεοφώτιστος

Ένας χρόνος απουσίας απ' τους αγωνιστικούς χώρους ήταν αρκετός για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση.

Ο Χρήστος Αραβίδης βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης σχεδόν ένα χρόνο. Όχι για λόγους αγωνιστικούς, αλλά προσωπικούς.

Πολλές ήταν οι ομάδες που του χτύπησαν την "πόρτα". Είτε απ' την Ελλάδα (Άρης, Απόλλωνας) είτε απ' την Γαλλία παλαιότερα. Εκείνος όμως έμεινε πιστός στην επιλογή του να απέχει.

Με εξαίρεση την κρούση που δέχθηκε απ' τον Παναθηναϊκό.

Όπως έχει παραδεχθεί κι ο ίδιος, είχε "σχεδόν συμφωνήσει" με τους "πράσινους" αλλά η μεταγραφή "χάλασε στο 90’". Πλέον, ο 31χρονος πρώην φορ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στους αγωνιστικούς χώρους, αφού τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Το deal είναι έτοιμο να "σφραγιστεί". Ο Αραβίδης τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου αναφορικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα επίσημες ανακοινώσεις.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.