Τα επικηρυγμένα αδέρφια Κούλουμ 'απειλούν' την εικόνα του Βράνιες

Οι Άρμιν και Νέρμιν Κούλουμ συνδέονται με τον φόνο του επιχειρηματία Σλάβιτσα Κρούνιτς και ο Όγκνιεν Βράνιες τρέχει να διαγράψει τους... δεσμούς αίματος με τα αδέρφια που θεωρούνται ως ο Νο3 μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια στην Ευρώπη.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες παίζει ξανά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Βόσνιος στόπερ μετά από μια σειρά παραπτωμάτων, εντός κι εκτός γηπέδου, κατάφερε γρήγορα να γίνει ανεπιθύμητος στην Άντερλεχτ, που δεδομένα θα προσπαθήσει να τον "σπρώξει" το καλοκαίρι. Μαζί και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του, ύψους 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τέτοιο ποσό σε έναν παίκτη με τον προβληματικό χαρακτήρα του Βόσνιου στόπερ και λογικά τόσο η Άντερλεχτ, όσο και ο ίδιος, θα ρίξουν σημαντικά τις οικονομικές τους απαιτήσεις προκειμένου να συνεχίσουν χώρια την πορεία τους στη νέα σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως να μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια επιστροφή του παίκτη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι και μια συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ, που είχε βρει τα κουμπιά του την πρώτη φορά που συνυπήρξαν στον "Δικέφαλο".

Για την ώρα πάντως ο Βράνιες βρήκε νέο... μπελά, έστω κι αν δεν εμπλέκεται άμεσα. Δύο κολλητοί του φίλοι, τα αδέρφια Άρμιν (γνωστός και με το ψευδώνυμο "Μπόκι") και Νέρμιν Κούλουμ, συνελήφθησαν την Τρίτη (23/04) καθώς συνδέονται με τον φόνο του Σλάβισα Κρούνιτς, επιχειρηματία από την Banja Luka, όπως και του σωματοφύλακα του, Ζάρκο Πάβλοβιτς!

Τα επικηρυγμένα αδέρφια Κούλουμ 'απειλούν' την εικόνα του Βράνιες

Τα αδέρφια έχουν απασχολήσει τις Αρχές σε όλη την Ευρώπη, αμφότεροι είναι επικηρυγμένοι από τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας (!), ενώ θεωρούνται ως ο Νο3 μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια στην Ευρώπη, συσχετιζόμενοι με μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες!

Είναι χαρακτηριστικό πως η κρατική Υπηρεσία Έρευνας και Προστασίας το 2014 διερεύνησε το σπίτι του Άρμιν Κούλουμ, στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής επιχείρησης "Ezel", η οποία διεξήχθη από 900 και πλέον αστυνομικούς στα εδάφη της Βοσνίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας.

Ο Άρμιν Κούλουμ είναι ο ιδρυτής της αδελφότητας "United Tribunes", μέλη της οποίας είναι νεοναζί και άλλα συνδέονται με την διεύθυνση πορνείων. Τα αδέρφια Κούλουμ είναι επίσης ιδιοκτήτες μιας εταιρίας κέτερινγκ στο Sanski Most, την οποία έχουν ονομάσει επίσης "United Tribunes". Στις εγκαταστάσεις έκανε έφοδο η αστυνομία το 2016, ψάχνοντας για όπλα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Ασφάλειας της Βοσνίας, τα οποία παρουσιάστηκαν πέρυσι, οι Άρμιν και Νέρμιν Κούλουμ είναι συνώνυμα της απειλής για την ασφάλεια της χώρας. Την ίδια στιγμή τα αδέρφια διατηρούν υπό την διεύθυνση τους αλυσίδες ντίσκο και νυχτερινών κλαμπ στην Γερμανία. Συνήθως κυκλοφορούν με τις αγαπημένες τους Lamborgini.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Σερβία, θέλουν τα αδέρφια Κούλουμ να μην έχουν ακόμη παραδοθεί στην δικαιοδοσία του εισαγγελέα προκειμένου να τους αποδοθούν κατηγορίες. Η υπόθεση τους βρίσκεται ακόμη στον βαθμό της προανάκρισης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το υπουργείο εσωτερικών.

Όπως και να 'χει, ο Όγκνιεν Βράνιες φρόντισε να κατεβάσει τις φωτογραφίες που είχε ποστάρει στα social media με τους Άρμιν και Νέρμιν Κούλουμ, έστω κι αν λίγες ώρες πριν έρθουν οι εξελίξεις στο φως της δημοσιότητας, είχε φροντίσει να ανεβάσει ξανά μια παλαιότερη φωτογραφία του, όπου πόζαρε με τα αδέρφια Κούλουμ.

Τα επικηρυγμένα αδέρφια Κούλουμ 'απειλούν' την εικόνα του Βράνιες

Η τελευταία φορά που ο Βόσνιος διεθνής στόπερ είχε απασχολήσει αρνητικά τα ΜΜΕ, ήταν με την υπόθεση διαδικτυακού... ξεκατινιάσματος με την Γέλενα Καρλέουσα. Φυσικά δεν ήταν η μόνη. Είχε προηγηθεί η φωτογραφία με τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ - Άγιαξ, όπου ο Βράνιες καλωσόριζε τους φίλους του Αίαντα στην... κόλαση. Δεν είχαν λείψει οι προκλήσεις μέσω απαράδεκτων ποσταρισμάτων στα social media για την Θύρα 7, η επίθεση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αλλά και τον Σεμπά.

Το αντιφασιστικό μήνυμα με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη στιγμή που έχει αναρτήσει στίχους εθνικιστικών τραγουδιών ('Ne volim te Alija' του Baja Mali Knindza) και έχει τατουάζ με τον Momcilo Dujic, Γιουγκοσλάβο πολέμαρχο που είχε συνεργαστεί με τους Ναζί, στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...!

Κάποια στιγμή η ομοσπονδία της Βοσνίας απηύδησε με την περίπτωση του και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Ρόμπερτ Προσινέτσκι, του έκλεισαν την πόρτα της εθνικής ομάδας. Με την καριέρα του να βρίσκεται σε ένα πολύ "επικίνδυνο" μονοπάτι και με την ΑΕΚ να μοιάζει ως το μοναδικό -ίσως- σωσίβιο του, ο Βράνιες τρέχει να διαγράψει τους... δεσμούς αίματος με τα αδέρφια Κούλουμ, προκειμένου να μην υποστεί επιπλέον επικοινωνιακή ζημιά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι κοινές τους φωτογραφίες εξαφανίστηκαν από τους λογαριασμούς του Βόσνιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προσπαθεί να αποφύγει την οποιαδήποτε σύνδεση σε μια υπόθεση που ο ίδιος προφανώς δεν εμπλέκεται. Τις προηγούμενες φορές ήταν το κακό του κεφάλι που του έφερε μπλεξίματα. Τώρα είναι οι κακές συναναστροφές του. Ο Βράνιες καταφέρνει να βρίσκει πάντα έναν τρόπο για να βάλει τον εαυτό του σε μπελάδες.

Photo credits: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK