Οι ιδιοκτήτες θέλουν να δουν τον Κοντονή

H βούληση των 16 ιδιοκτητών είναι να έχουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή.

Εκτός από το ραντεβού με τη Nova, η Λίγκα θα επιδιώξει άμεσα ραντεβού και με τον Σταύρο Κοντονή.

Το θέμα της συνάντησης εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί θα είναι φυσικά η άμεση, στις 10 Σεπτεμβρίου, έναρξη του πρωταθλήματος (που κανονονικά θα έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει από τις 20 Αυγούστου).

Μάλιστα στη συνάντηση αυτή θα γίνει προσπάθεια να δώσουν το παρών και οι 16 ιδιοκτήτες των ομάδων της πρώτης κατηγορίας σ' ένα μήνυμα ενότητας αλλά σύμπνοιας (τουλάχιστον στα χαρτιά).

Οι ομάδες δεν έχουν χρόνο και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην υπάρξει άλλη αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος διότι οι οικονομικές απώλειες είναι πολύ μεγάλες, κυρίως για τις μικρομεσαίες ομάδες.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.