Αιχμηρή απάντηση Ολυμπιακού στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού!

O Oλυμπιακός απάντησε ξανά στον Παναθηναϊκό,αυτή την φορά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά Αλαφούζου και η διαμάχη των "αιωνίων" που άρχισε από την Πέμπτη το πρωί δεν έχει τέλος

Ο επίσημος  Ολυμπιακός δεν άφησε να...πέσει κάτω η απάντηση του Παναθηναϊκού κι ανταπάντησε με ακόμη πιο σκληρό τρόπο. Μάλιστα αυτή την φορά ο στόχος ήταν ξεκάθαρα ο Γιάννης Αλαφούζος, τον οποίο αποκαλεί απο "φοροφυγά" μέχρι "σαλτιμπάγκο"(και όχι μόνο).

Αναλυτικά: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου.Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περουσιακών του στοιχείων καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα. Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί – μεταξύ άλλων και – στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες» που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».

Η (πρώτη)επίσημη θέση που πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την οποία καλούν τους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν, ενώ καταγγέλλουν τους "πράσινους" ότι συστηματικά επιχειρούν να εκφοβίσουν διαιτητές.

Αναλυτικά:"Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού! Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά, να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό το καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρχισαν τα όργανα: Επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό και διαιτησία

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.