Ανατροπή με Οφόε: δεν υπέγραψε στην Κρασνοντάρ!

"Ζωντανός" στην κούρσα της απόκτησης του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός καθώς ο Βέλγος μέσος δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την Κρασνοντάρ και επέστρεψε στην Πολωνία!

Όλα έδειχναν πως η Κρασνοντάρ θα ήταν μεγάλη νικήτρια στο άτυπο μπρα ντε φερ με τον Ολυμπιακό  κάνοντας δικό της τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, όμως ένα τιτίβισμα από τον Πολωνό δημοσιογράφο Mariusz Piekarski έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο σήριαλ καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο 28χρονος άσος δεν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το ρωσικο σύλλογο.

Ποια ήταν τα δεδομένα μέχρι πρότινος; Ότι οι Ρώσοι προσέφεραν 3.5000.00 ευρώ στην Λέγκια, συν 2.000.0000 ευρώ μπόνους σε περίπτωση που πάρουν το εισιτηριο για το Champions League, ενώ και ο παίκτης ήταν ικανοποιημένος καθώς θα έπαιρνε πέντε φορές περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με όσα έπαιρνε βάσει συμβολαίου από τους πρωταθλητές Πολωνίας.

 

Σύμφωνα όμως με τον Πολωνό δημοσιογράφο Mariusz Piekarski, το συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε ποτέ από τον Οφόε ο οποιός έχει πάρει μάλιστα το δρόμο της επιστροφής για την Πολωνία!

Τα τελευταία δημοσιεύματα από τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα πως ο κορυφαίος παίκτης της Λέγκια την περασμένη σεζόν είναι αποφασισμένος να φύγει από την ομάδα του, με την Λέγκια από την πλευρά της να είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να τον αφήσει να αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

TO ΤWEET ΤΟΥ MARIUSZ PIEKARSKI: