Ένγκελς... 10.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό!

Οι Βέλγοι στέλνουν τον 23χρονο στόπερ της Μπριζ στον... Μπέσνικ Χάσι ενώ μέχρι και ψηφοφορία έστησαν για το κατά πόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό! Τα ποσά του deal, το ποσοστό μεταπώλησης, ο ρόλος του Χάσι και πώς ο Βίμερ που πήγε στη Στοουκ... στέλνει τον Μπιορν Ένγκελς στον Πειραιά (VIDEO).

Ένγκελς... 10.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό!

Το ταξίδι με προορισμό την Αθήνα αναμένεται να ξανακάνει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι πίστευε ο Μπιορν Ένγκελς. Ο βασικός αμυντικός της Μπριζ ,που αντιμετώπισε την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League φαίνεται πως ντύνεται στα "ερυθρόλευκα", σύμφωνα τουλάχιστον με τα βελγικά μέσα, τα οποία τον στέλνουν στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος διεθνής με την Κ21 του Βελγίου ήθελε διακαώς να αγωνιστεί στην Premier League, ωστόσο η Στόουκ, η οποία τον κυνηγούσε και έδινε μέχρι και 9.000.000 ευρώ, τελικά αποφάσισε να αποκτήσει πριν απο λίγες ημέρες τον Βίμερ για το κέντρο της άμυνάς της, ενώ η Φούλαμ της Championship που επίσης τον ήθελε, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Για την ιστορία, πέρυσι τον παίκτη ήθελε ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ και ήταν έτοιμος να δώσει μέχρι και 12.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο η Μπριζ ήταν κάθετη και δεν τον παραχωρούσε

Κατά συνέπεια η μόνη ομάδα που "παίζει πάρα πολύ δυνατά" για την απόκτησή του Ενγκελς, όπως γράφει το βελγικό "Voetbal24", είναι ο Ολυμπιακός του Μπέσνικ Χάσι, με τον κόουτς των "ερυθρόλευκων" να τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στο Βέλγιο και να αποτελεί προσωπική εισηγησή του (προφανώς για να καλύψει το κένό του Παναγιώτη Ρέτσου που θα πουληθει με τα διπλά σε Ρεν ή Λεβερκούζεν).

Μπορεί τελική συμφωνία να μην έχει επέλθει ακόμη μεταξύ Μπριζ και Ολυμπιακού, ωστόσο οι Βέλγοι την θεωρούν πλέον δεδομένη, καθώς γράφουν ότι υπήρχαν σκληρές διαπραγματεύσεις μετά τα μεσάνυχτα. Όσον αφορά το ποσό που ζητάει η Μπριζ, αυτό κυμαίνεται στα 10.000.000 ευρώ (η αξία του παίκτη στο transfermarkt είναι στα 8.000.000 ευρώ), με τους "ερυθρόλευκους" να προσπαθούν να το μειώσουν και όλες οι πληροφορίες πλέον από το Μπριζ λένε πως βρέθηκε η χρυσή τομή, με το ύψος του ποσού να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ώρες ενω θεωρούν δεδομένο πως μπήκε και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για την Μπριζ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Ένγκελς, κάτι στο οποίο σίγουρα πρέπει να βοήθησε και ο ...Χάσι! Δείγμα του ότι η μεταγραφή δύσκολο να χαλάσει είναι και το γεγονός ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι... ψηφοφορίες στα βελγικά μέσα που καλούν τον κόσμο να ψηφίσει αν είναι ιδανικός προορισμός για τον Ένγκελς η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός. Με το 60% των οπαδών της Μπριζ να έχει... αρνητική άποψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK