Επ' αόριστον αναβολή για Μαρινάκη, Θεοδωρίδη

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη για παραβάσεις του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων, με αφορμή τον περσινό τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επ' αόριστον αναβολή για Μαρινάκη, Θεοδωρίδη

Το Στ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ανέβαλε την Παρασκευή (08/11) αορίστως τη δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη λόγω της στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων, ωστόσο έτσι κι αλλιώς η υπόθεση δεν θα προλάβαινε να εκδικαστεί λόγω ωραρίου διότι στις 14:00 το δικαστήριο ολοκλήρωσε την υπόθεση που ήταν στο νούμερο 3 του πινακίου. Η υπόθεση Μαρινάκη - Θεοδωρίδη ήταν στο νούμερο 10.

Ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν με τον νόμο περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων με αφορμή την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από τους μάρτυρες που είχαν κληθεί, το παρών έδωσαν ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, οι διαιτητές του τελικού Θανάσης Γιάχος, Σταύρος Μάνταλος, οι βοηθοί Αντώνης Καρατζίκας και Δημήτρης Σαραϊδάρης, δύο αστυνομικοί (σ.σ. Νάκος και Τσέλιος) κι ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ στον τελικό Γιώργος Βούλγαρης. Απουσίαζαν ο έτερος μεγαλομέτοχος του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος, κι ο διαιτητής ΣΤαύρος Τριτσώνης.

Η νέα ημερομηνία της δίκης θα γνωστοποιηθεί σε κατηγορούμενους και μάρτυρες με νέα κλήση.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η πλευρά των κατηγορουμένων είχε προσφύγει κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, ωστόσο η προσφυγή τους απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK