Επέστρεψε στα θρανία ο Καμπιάσο, μαζί με πρώην άσο της ΑΕΚ!

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θέλει να αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και για αυτό ξεκίνησε ήδη σχετικά μαθήματα στην Ιταλία. Μαζί του στα θρανία και ένας πρώην άσος της ΑΕΚ!

Δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (λήγει στις 30 Ιουνίου), όμως ο Εστέμπαν Καμπιάσο σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα στην καριέρα του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δνε θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους πρωταθλητές Ελλάδας) και για το λόγο αυτό εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ιταλία.

 

Συγκεκριμένα στο Κοβερτσάνο όπου παρακολουθεί μαθήματα ώστε να αποκτήσει κάποια στιγμή δίπλωμα προπονητή, και την ίδια ώρα σε κάποιο θρανίο κοντά σε αυτόν βρίσκεται και ένας πρώην συμπαίκτης του στην Ίντερ αλλά και πρώην άσος της ΑΕΚ, Μοχάμεντ Καλόν.

 

Ο πρώην επιθετικός της Σιέρα Λεόνε μάλιστα είναι πιο.. προχωρημένος μαθητής σε σύγκριση με τον "Κούτσου" αφού ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία στους πάγκους, έχοντας το κουμάντο στην εθνική της Σιέρα Λεόνε για ηλικίες κάτω των 17 ετών.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.