Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός: στην Ελλάδα ο Βούκοβιτς!

Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα πλέον από το να ολοκληρώσει την επόμενη μεταγραφή του, καθώς ο Γιάγκος Βούκοβιτς φτάνει το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα!

Από τη στιγμή που τον έβαλε στο στόχαστρό του, ο Ολυμπιακός επέμεινε πάρα πολύ όσον αφορά στην περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς και όλα δείχνουν πως δικαιώθηκε απόλυτα!

Τα τουρκικά ΜΜΕ έγραφαν τα τελευταία 24ωρα πως οι Πειραιώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με την Κόνιασπορ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη και η πληροφόρησή τους ήταν απολύτως έγκυρη αφού ο παίκτης μπαίνει στο αεροπλάνο για να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Όπως επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ο 29χρονος Σέρβος στόπερ (και αυτός από την πλευρά του πίεσε πάρα πολύ για να γίνει το deal) φτάνει στην Αθήνα στις 17:30 με πτήση στην Κωνσταντινούπολη και δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο αφού είναι προγραμματισμένο να μεταβεί άμεσα για ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε κατ'ευχην θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και ακολούθως θα αναχωρήσει για το Βέλγιο ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών που βρίσκεται στις Κάτω Χώρες συνεχίζοντας την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...