Η απάντηση Ολυμπιακού για Βλαχοδήμο: "Μέχρι το CAS"

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στα "πράσινα" ρεπορτάζ που μιλούν για δικαίωση του Παναθηναϊκού στο θέμα της ρήτρας του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Τι απάντησαν οι "ερυθρόλευκοι" και γιατί όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα φτάσει στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού σχετικά με την απόφαση της FIFA για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές της ΠΑΕ "η FIFA επέστρεψε την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια και στο CAS. Η απόφαση που βγήκε, δεν ήταν "κατά του Ολυμπιακού", όπως λένε κάποιοι τεχνηέντως, η FIFA δήλωσε αναρμοδιότητα. Στη FIFA η συγκεκριμένη υπόθεση πήγε επειδή αυτό είχε ζητήσει στο συμβόλαιό του ο Βλαχοδήμος. Η υπόθεση συνεχίζεται στα αρμόδια δικαστήρια και το CAS".

Όπως ξεκάθαρα προκύπτει απ' όλα τα παραπάνω, η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει και συνέχεια. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θέμα της ρήτρας Βλαχοδήμου (σ.σ. 350.000 ευρώ) μέχρι το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθούν. Θα εξαντλήσουν, δηλαδή, όλες τις πιθανότητες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πληρώνει ούτε… ευρώ ο Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό για τον Βλαχοδήμο!

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.