Η απάντηση Ολυμπιακού για Βλαχοδήμο: "Μέχρι το CAS"

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στα "πράσινα" ρεπορτάζ που μιλούν για δικαίωση του Παναθηναϊκού στο θέμα της ρήτρας του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Τι απάντησαν οι "ερυθρόλευκοι" και γιατί όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα φτάσει στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού σχετικά με την απόφαση της FIFA για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές της ΠΑΕ "η FIFA επέστρεψε την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια και στο CAS. Η απόφαση που βγήκε, δεν ήταν "κατά του Ολυμπιακού", όπως λένε κάποιοι τεχνηέντως, η FIFA δήλωσε αναρμοδιότητα. Στη FIFA η συγκεκριμένη υπόθεση πήγε επειδή αυτό είχε ζητήσει στο συμβόλαιό του ο Βλαχοδήμος. Η υπόθεση συνεχίζεται στα αρμόδια δικαστήρια και το CAS".

Όπως ξεκάθαρα προκύπτει απ' όλα τα παραπάνω, η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει και συνέχεια. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θέμα της ρήτρας Βλαχοδήμου (σ.σ. 350.000 ευρώ) μέχρι το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθούν. Θα εξαντλήσουν, δηλαδή, όλες τις πιθανότητες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πληρώνει ούτε… ευρώ ο Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό για τον Βλαχοδήμο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.