Ηρθε άσημος και με 15 άτομα υποδοχή, επέστρεψε "βασιλιάς"

Όταν ο Γιάγια Τουρέ είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον είχαν υποδεχθεί λιγότεροι άνθρωποι απ' όσα τρόπαια έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής ο Ιβοριανός σταρ. Κατά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο 35χρονος γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από οπαδούς και συμπαίκτες (PHOTOS).

Τα διαδικαστικά ολοκληρώθηκαν...

Ο Γιάγια Τουρέ είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα πατήσει πια στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την τεράστια εμπειρία του.

Το Contra.gr σας θυμίζει με PHOTOS την πρώτη άφιξη του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή τις χρονιές 2011, 2012, 2013, 2014. Τότε που στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον είχαν υποδεχθεί -όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ της εποχής- μαζί με τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων", άλλα 15 άτομα...

Στις 13/7/2005 ο περισσότερος κόσμος άκουγε, αλλά δεν πίστευε ότι η ομάδα του είχε αποκτήσει τον "νέο Βιεϊρά".

Δώδεκα χρόνια μετά, ο ίδιος παίκτης γύρισε στα μέρη που έγινε γνωστός, με 17 τίτλους στην πλάτη του και χωρίς τον χαρακτηρισμό "νέος Βιεϊρά", αφού είναι απλά ο Γιαγιά Τουρέ, αυτός που έχτισε τον δικό του μύθο στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.