Και Ανσαριφάρντ και Μαρτίνες για το ματς με Ατρόμητο

Ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε να πάρει έξι ακόμη ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να είχε ανακοινώσει από την Τρίτη (8/8) την αποστολή για το φιλικό ματς με τον Ατρόμητο ο Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο αποφάσισε μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, να προσθέσει ακόμη έξι ποδοσφαιριστές στη λίστα.

Έτσι λοιπόν δεν είναι μόνο οι Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα στους Περιστεριώτες. Σε αυτούς προστίθενται και οι Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μανθάτης, Νικολάου και Μαρτίνες.

Αποτελεί έκπληξη η παρουσία του Αργεντινού χαφ, καθώς τελεί υπό παραχώρηση, γυμναζόταν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με τους υπόλοιπους "κομμένους", ενώ πρόσφατα χάλασε η μετακίνηση του ως δανεικός στην Philadelphia Union.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε σε αυτό το παιχνίδι οι Μαρτίνς, Ελιουνούσι που έχουν μπει, όπως φαίνεται, στη "μαύρη" λίστα και ψάχνουν ήδη για άλλες ομάδες. Όσο για τον Ανσαριφάρντ όλα δείχνουν ότι μένει μέχρι να... φύγει (ως το τέλος του μήνα), καθώς ο Ολυμπιακός πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό του και τον Σέρβο επιθετικό της Παρτιζάν, Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Να σημειωθεί ότι το ματς με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στις 20.30 στο Περιστέρι και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK