"Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Αντερλάν Σάντος"

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, αναφέρει πως Ολυμπιακός και Βαλένθια έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Αντερλάν Σάντος. Ποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Αντερλάν Σάντος είναι ο Ολυμπιακός, αν πιστέψουμε το κεντρικό ρεπορτάζ της Las Provincias. Οι επαφές είναι τόσο προχωρημένες που μέσα στο επόμενο τριήμερο είναι πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις!

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί το deal; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο πλευρές διαπραγματεύονται είτε τη μεταγραφή (αγορά δικαιωμάτων ουσιαστικά), είτε τον δανεισμό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Βαλένθια, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 ο παίκτης, κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 3.5-3.800.000€, θέλοντας να καλύψει ένα μέρος από τα 9.500.000€ που είχε δώσει το 2015 στην Μπράγκα για να τον αγοράσει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28χρονο αμυντικό δεν είναι καινούργιο. Το όνομα του έχει... παίξει μπάλα στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ και τον Γενάρη που μας πέρασε, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

AP Photo/Alberto Saiz