Κοντά στις ακαδημίες ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο όχι μόνο αισθάνεται ασφάλεια στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά ξεκίνησε συζητήσεις με τους υπεύθυνους και προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου.

Κοινή γραμμή θα έχει τη φετινή περίοδο ο οργανισμός του Ολυμπιακού από την Κ-15 μέχρι και την μεγάλη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε σύσκεψη με τα στελέχη των ακαδημιών, έτσι ώστε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (11/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανέωσε τα συμβόλαια των Μανθάτη, Ρέτσου, Νικολάου και Ανδρούτσου, παιδιά που προέρχονται από στα σπλάχνα της ομάδας.

"Πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη σύσκεψη με θέμα τις σχέσεις της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία συμμετείχαν ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μπέντο, ο συνεργάτης του κ. Πέρες, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι προπονητές των ομάδων Κ-20, Κ-17, Κ-16, Κ-15. 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του κ. Μπέντο για την λειτουργία της Ακαδημίας και ο κοινός προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από την συζήτηση κατέθεσε τις δικές του απόψεις πάνω σ’ όλα τα θέματα και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας των συνεργατών του με τους προπονητές της Ακαδημίας".

 

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.