Με ντρίμπλα ξεπέρασε την ερώτηση για τις μεταγραφές ο Λεμονής

Μπαλαδόρος ο Τάκης Λεμονής, ξέφυγε με... περίτεχνη προσποίηση όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ήττα στη Λισαβόνα μηδένισε τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να συνεχίσει στην Ευρώπη. Αφού συνέβη αυτό, δύο είναι πλέον είναι τ' ανοικτά μέτωπα: το νταμπλ και οι μεταγραφές του Γενάρη.

Ο Τάκης Λεμονής είναι σίγουρος μονάχα για το πρώτο κομμάτι. Στη NOVA δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "στον Ολυμπιακό υπάρχει ιδιαιτερότητα. Ανέκαθεν υπήρχε αυτό. Τελειώνοντας η μία σεζόν και παίρνοντας ένα πρωτάθλημα μοιάζει αστείρευτη η δίψα για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Προσπαθούμε να φέρουμε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα πιο κοντά σ’ αυτή την λογική. Πρέπει οι παίκτες να μπουν γρήγορα στο κλίμα του συλλόγου. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έκανε πολλά από τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι σημαίνει ο Ολυμπιακός".

Γι' αυτό και υποστήριξε ότι "το ματς με την Κέρκυρα είναι σαν Champions League".

Στο δεύτερο σκέλος ο Λεμονής ήταν μυστικοπαθής. "Εμείς εδώ στον Ρέντη δεν μιλάμε για μεταγραφικά, καθώς είναι κάπως επικίνδυνο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον Ολυμπιακό ξανά μεγάλο, υπάρχει χρόνος για  μεταγραφές. Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το παιχνίδι με τη Κέρκυρα", τόνισε, προσπερνώντας την ερώτηση.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.