Μειώθηκε η ποινή, "καθάρισε" ο Σεμπά

Μία αγωνιστική λιγότερη θα κληθεί να εκτίσει ο Σεμπά για το χτύπημα στον Σέρχιο Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Σεμπά που είχε αρχικά τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Σέρχιο Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, τελικά θα εκτίσει δύο, με την ποινή του να μειώνεται.

Σημειώνεται ότι ο Σεμπά είχε μείνει εκτός από το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, καθώς και από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Συνεπώς "καθάρισε" με την ποινή του και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ' αριθμόν 30/2017 απόφασή της  δέχθηκε τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε./ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλουμένη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.