Mεσα ο Μποτία, έξω και ο Ελιουνούσι

O Πάουλο Μπέντο δεν θα μπορέσει να στηριχτεί στους Ιντέγε και Ελιουνούσι στο ματς της Πέμπτης με την Οσμανλίσπορ, όλα όμως δείχνουν ότι ο Μποτία προλαβαίνει τους Τούρκους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα με την Οσμανλισπόρ για τους "32" του Europa League που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 20:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απώλειες: αυτές των Ιντέγε και Ελιουνούσι.

Ο Μπράουν Ιντέγε τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στον ώμο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ και μπορεί να απέφυγε τη μεγάλη ζημιά όμως αυτό που έπαθε θα τον κρατήσει εκτός από τον αγώνα της Πέμπτης, με τον Νιγηριανό πρώτο σκόρερ της Super League να χάνει και την προπόνηση της Τρίτης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στα πιτς παρέμεινε ο Ελιουνούσι, με τον Νορβηγό να μένει και αυτός εκτός της τελευταίας προπόνησης και όλα πλέον να δείχνουν πως και οι δύο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όσον αφορά στον δεξιό εξτρέμ) θα "τρέξουν" για να βρεθούν στην 18άδα των πρωταθλητών Ελλάδας για το επικείμενο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, τα ευχάριστα νέα για τον Μπέντο έρχονται από το μέτωπο του... Μποτία, με τον Ισπανό σέντερ μπακ να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του διαθέσιμο για την πρώτη κόντρα με τους Τούρκους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK