Ο Κοβάσεβιτς στηρίζει την επιλογή Λεμονή για τον Ολυμπιακό

Με δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υποστήριξε ότι ο Τάκης Λεμονής είναι ο ιδανικός προπονητής για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα "vesti" έδωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε φυσικά για τη θέση του προπονητή στους "ερυθρόλευκους" στηρίζοντας τον Τάκη Λεμονή. : "Ξέρει τον σύλλογο, τη νοοτροπία, τις υποχρεώσεις, τις προσδοκίες. Είναι αφοσιωμένος στο μάξιμουμ στη δουλειά του και πιστεύω ότι είναι η ιδανική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού".

Επίσης σχολίασε και την ανάμειξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ: "Είναι Ολυμπιακός στην καρδιά και σίγουρα θα έχει το μυαλό του περισσότερο στα ερυθρόλευκα. Θα είναι μία σημαντική χρονιά, μετά από μία σεζόν στην οποία εκπληρώσαμε μόνο τον στόχο του πρωταθλητή Ελλάδας. Δεν πετύχαμε στην Ευρώπη, κάτι που δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Οι αλλαγές προπονητών άφησαν το σημάδι τους και οι αναβολές στο πρωτάθλημα δεν ήταν για καλό".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.