Ο... Νταβίντ Λουίς δίνει βοήθεια στον Ολυμπιακό για Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα στην Ευρώπη δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, ωστόσο τ' όνομά του τώρα που μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο κάνει... βόλτες σε πολλές αγορές της "Γηραιάς Ηπείρου". Πώς ο Νταβίντ Λουίς έδωσε μίνι αβαντάζ στον ΟΣΦΠ για να παλέψει εντονότερα τη μεταγραφή;

Η Μπενφίκα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά μίντια, "δούλευε" δυναμικά την περίπτωση της απόκτησης του Κρίστιαν Λέμα. Οι "αετοί", μάλιστα, παρουσιάζονταν ως η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο προβάδισμα για τον Αργεντινό.

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται ν' αλλάζουν από μέρα σε μέρα, καθώς τώρα η Μπενφίκα φέρεται να κυνηγάει την περίπτωση του παλιού της παίκτη Νταβίντ Λουίς που έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2019.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός γράφεται στην Πορτογαλία πως "ψήνεται" να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε γεγονός που ίσως να αφήσει πίσω την περίπτωση Λέμα, μια και η Μπενφίκα έχει αποκτήσει ήδη έναν αμυντικό, τον Κόντι.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" διαβάζουμε σήμερα ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν εγκαταλείπουν τα "όπλα" για τον πανύψηλο στόπερ και θα συνεχίσουν να επιμένουν.

Ωστόσο, παρά τις φήμες περί απόσυρσης της Μπενφίκα ο ανταγωνισμός παραμένει μεγάλος λόγω Σεβίλλης και... Τουρκίας.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.