Οταν το βλέμμα του Σαββίδη διασταυρώθηκε με αυτό του Καραπαπά

Την ώρα που ο Κώστας Καραπαπάς μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Τούμπα πέρασε από μπροστά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Το τι είπε ο Κώστας Καραπαπάς στους δημοσιογράφους στην Τούμπα θα το μάθετε σε λίγες αράδες.

Αυτό που πάντως είχε το δικό του ξεχωριστό το ενδιαφέρον είναι ότι όσο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλούσε στις κάμερες ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε από πίσω του και του έριξε βλέμμα όλο νόημα...

Κατά τα τα άλλα, ο Καραπαπάς τόνισε:  "Περιμέναμε μια μεγάλη συγγνώμη για όλα αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, έξω από τα αποδυτήρια και στις σουίτες.  Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοιες έδρες. Αν θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα, πρέπει να συναντήσουν τον πολιτισμό.

Η συγγνωμη δεν εχει ερθει ακομα και δεν εχει κλεισει το φυλλο αγωνα. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι για να γίνουν μεγάλη ομάδα πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμό".

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.