Παρουσιάστηκαν οι Δασκαλάκης και Χαβίτο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η επίσημη παρουσίαση των Σήφη Δασκαλάκη και Φρανθίσκο Χαβίτο από τον Ολυμπιακό.

Παρουσιάστηκαν οι Δασκαλάκης και Χαβίτο

Ο Ισπανός μέσος σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι θα φοράει από εδώ και στο εξής τα ερυθρόλευκα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ στην καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, για να παίζουν οι καλύτεροι και να αποδίδει καλύτερα η ομάδα" τόνισε ο Χαβίτο.

Ο Χαβίτο αναφέρθηκε και στην περιπέτεια του στην Λα Κορούνια: "Με επηρέασε ψυχολογικά και όχι τόσο αγωνιστικά. Ήθελα να παίξω εκεί. Τώρα όμως υπάρχει μπροστά μου η προετοιμασία" ενώ σε ερώτηση για το πέρασμα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Οι προπονητές μου στην Μπαρτσελόνα με έμαθαν να σέβομαι τον αντίπαλο μου και να μην τον φοβάμαι".

Από την πλευρά του ο Σήφης Δασκαλάκης ξεκίνησε με λίγα λόγια για τον Αντώνη Νικοπολίδη: "Τιμή μου που διαδέχομαι ως Έλληνας τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις. Ήρθα να δουλέψω σκληρά, με επιμονή και υπομονή, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν. Ελπίζω φέτος να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε".

Στην παρουσίαση των δύο παικτών βρέθηκε και ο Γιάννης Βρέντζος ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για τους Τζαβέλλα και Σάντσες είπε: "Δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι συγκεκριμένο για τους Σάντσες και Τζαβέλλα".

Οι Δασκαλάκης και Χαβίτο παρέλαβαν τις φανέλες του Ολυμπιακού ενώ οι αριθμοί που θα έχουν οι δύο παίκτες θα αποφασιστούν αύριο.

Ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση τόνισε πως θα τα πούνε το απόγευμα στου Ρέντη στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK