Ποιός αποκλεισμός από το Europa; Ο Τσόρι έστειλε μήνυμα για Κύπελλο!

Έμεινε εκτός λίστας του Europa League όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες να στείλει μήνυμα συσπείρωση στους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Έμεινε εκτός της λίστας του Europa League όμως αυτό όχι μόνο δεν "πήρε από κάτω" τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες αλλά έστειλε και μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Άρη.

Πάνω απ'όλα ο Ολυμπιακός! Αυτό είναι το μότο που φαίνεται ότι χαρακτηρίζει τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες από την εποχή που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι, με τον Αργεντινό άσο να είναι εκτός της λίστας που δήλωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός για το Europa League αλλά εκείνος να στέλνει μήνυμα για τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας (1-1 το πρώτο ματς).

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας! Πρώτα απ' όλα όμως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Γι' αυτό απόψε είμαστε ενωμένοι για το κύπελλο!", έγραψε ο "Τσόρι" στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media αφήνοντας ουσιαστικά στην άκρη την όποια πίκρα μπορεί να νιώθει για τον αποκλεισμό του από τα ευρωπαϊκά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eκτός της ευρωπαϊκής λίστας ο Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK