Σε 59 δεύτερα ο Τοροσίδης εξήγησε τι πρέπει να γίνει επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό

Συνειδητοποιημένος, προσγειωμένος και μακριά από παχιά λόγια. Ο Βασίλης Τοροσίδης του 2018 δεν σκοπεύει να ωραιοποιήσει καταστάσεις, μιλώντας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα, από τη Ρόμα στην Μπολόνια και από την Μπολόνια στον Ολυμπιακό. Μια κυκλική διαδρομή 5.5 ετών με ίδια αφετηρία και φινάλε για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος πολύ πιο ώριμος πλέον δεν υπόσχεται... λαγούς με πετραχήλια.

Η δική του επιστροφή στον Πειραιά συνδυάζεται με το χαμένο πρωτάθλημα του 2017 και την προσπάθεια επανόδου στην κορυφή, κάτι που ο ίδιος καταλαβαίνει πόση σημασία έχει για τον ερυθρόλευκο οργανισμό. Παρόλα αυτά, όπως σχολίασε στις πρώτες δηλώσεις του "η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά" και, όπως διευκρίνισε "πρέπει να θέσουμε τις βάσεις ξανά από φέτος για να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει".

Όλες οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!